שחר

הקמת שותפות או חברה מה כדאי

שלום, מעוניין לברר את היתרונות בהקמת שותפות מול חברה או מה כדאי יותר, אני וחבר מעוניינים להתחיל לעסוק יחד באיזה מיזם של מזון, האם חברה עדיפה על שותפות או ההיפך?

עו"ד גיא הרשקוביץ, מנהל הפורום

תשובה לשאלתך, שחר שלום לשאלתך יש מספר תשובות כאשר הדבר תלוי בסוג החברה, היחס בין השותפים, מהות העסק ועוד מגוון פרטים שמשפיעים על קבלת הההחלטה באיזה אופן להתאגד בחברה או בשותפות. מה שאני כבר יכול לומר זה שההכרעה ודרך ההתקשרות ככל שתעשה בצורה מסודרת יותר, ברורה ונהירה יותר כבר עתה בשלב זה תבטיח ותגדיל את סיכויי הההצלחה שלכם. מוצע לפנות למשרדנו להמשך פרטים ובדיקה בדרכים המקובלות. כמו כן אשמח להפנות למאמר שכתבתי בעניין חשיבות הסכם שותפות והסעיפים החשובים בו על מנת כשתקבל טעימה על מגוון הדברים החשובים: http://www.mishpati.co.il/article/2299