טניה

בעיה אפשרית בכניסה לישראל

שלום רב, בני, היום בן 26 ומתגורר באוקראינה, עלה לישראל בשנת 2000. בעקבות הסדר גירוטשין והחלטת בית המשפט, בני היה בחזקת אביו ועבר עמו לאוקראינה בנשת 2003 כשהוא היה בן 12. בני מבקש לבוא לבקר אותי בישראל למשך חודש ימים הוא נשוי עם ילדה. האם עלולה להיות לו בעיה להכנס לארץ? אודה מאד להתייחסותכם, טניה

עו"ד תמר סיון

טניה שלום פורום זה עוסק בזכויות נכי צה"ל. לצערי לא אוכל לסייע לך. יש להפנות השאלה לפורום העוסק בדיני צבא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל