רן

החמרת מצב בנושא נכות

היי במהלך שירות בצבא שברתי את שורש כף היד ועצם המסרק ,בתום שירות נשארתי עם מגבלה מסוימת בכיפוף האצבעות וכאבים לכן בתביעה מול קצין התגמולים הוכרתי ב1% בלבד שלא בדיוק נותן משהו, אם אני לא טועה נאמר שם שניתן לבצע טיפולים רפואיים והחמרת מצב ניתן להגיש כל חצי שנה . כיום ולאחר 17 שנים ביקרתי מומחה כף יד התלוננתי שיש כאב כרוני שגם הולך וגובר בחילופי עונות ,מגבלה קלה בכיפוף אז הוא שלח אותי לבדיקות .הצילום הראה בברור שבר שהתאחה לפני שנים אבל גם נראה זיז בסיס mc שלא ניתן לנתח . מה מומלץ לעשות במקרה כזה?

עו"ד תמר סיון

רן שלום, ניתן לפנות עם התעו דלמשהב"ט ולבקש זימון לועדה רפואית חוזרת בנימוק של החמרת מצב. אם נכותך תעלה, יתכן ותהיה זכאי לזכויות להן אינך זכאי כיום (תלוי בגובה הנכות שתקבע).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל