דודו

עיכוב בקבלת תשובה על הכרה בנכות

שלום בשנת 99 נחבלתי בכתף בטירונות ומאז פרקתי אותה מס פעמים. נקבע לי פרופיל 45 עקב פריקות חוזרות. בשנת 2013 לאחר שהתברר לי כי ניתן לתבוע נכות. הגשתי את המסמכים. לא קיבלתי תשובה זמן רב והאמת הייתי קצת עסוק בתפקידי בצבא( אני עדיין בקבע) בתחילת 2016 פניתי שוב לאגף השיקום שם נטען כי חסר מידע ואף נשלח לביתי מכתב. לא נשלח כלום.. השלמתי לאגף את המידע החסר בתחילת פבר ואני עדיין ממתין. נאמר לי כל הזמן שהתיק ב"חוליות". כמה זמן נדרש לחכות וכיצד ניתן לזרז את התשובה? זוהי חבלה משנת 99 ..

עו"ד תמר סיון

דודו שלום אני מבינה מתאורך שעדיין לא זומנת לבדיקה רפואית. אם כך, התיק עדיין בשלב הבדיקה העובדתית ואיסוף החומר. אתה כותב שאת החומר שחסר שלחת רק בחודש פברואר. מדובר סה"כ בשלושה חודשים, כולל פסח, כך שזה לא פרק זמן בלתי סביר, במיוחד בהתחשב בעומס העצום שקיים באגף השיקום. כדי שהטיפול בתיק לא ישתבש שוב, כפי שארע בעבר, מומלץ שתמשיך לברר, דרך המוקד, מה מצב הטיפול ואם נדרש ממך עוד תעוד או מידע. אם תוך חודש לא תקבל תשובה ענינית, מומלץ כי תגיע לאגף השיקום בפתח תקווה, בשעות קבלת קהל ותערוך ברור ישיר, מול קצינ/ת התגמולים המטפל/ת בתיקך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל