אסף

טראומה באימונים ברמת הגולן של מילואימניק

עברתי חוויה לא פשוטה במסגרת אימון גדודי ברמה, כמילואימניק, שהסתיים אבל נוצרה לי שם טראומה לא פשוטה כתוצאה מטנק ששאט סנטימטרים ממני. עם מי אוכל לדבר הן במובן הנפשי המקצועי הפורמלי של הצבא וכן לבדוק הליכים נוספים?

עו"ד תמר סיון

אסף שלום אתה יכול לבקש הפניה לטיפול נפשי מיחידת המילואים. יש אפשרות להפנותך ליחידה לתגובות קרב בתל השומר שמטפלת בפגיעות נפשיות. באפשרותך גם לבקש הפניה לטיפול במסגרת קופ"ח שיתכן שתהיה יותר נוחה לך. במישור המשפטי, אם הבעיה ממשיכה להטריד אותך, באפשרותך להגיש תביעה להכרת זכות לפי חוק הנכים. את התביעה מגישים לאגף השיקום במשהב"ט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל