אריה

חשש מפטורין ממקום עבודה

שלום רב אני עובד במקום עבודה 25 שנה פגוע גפיים 28 אחוז לצמיתןת מתנייד עם מגף הליכה קבוע וקביים לאחרונה חלו שינויים פרסונליים ו בחברה ו כתוצאה מכך ניראה לי כי המנהל החדש לא מתלהב בלשון המעטה מעובדים ותיקים האם יש גורם מסויים באגף השיקום או אירגון נכי צהל שאני יכול להעזר בו? נא עצתכם

עו"ד תמר סיון

אריה שלום אם העסקתך היא מכל צו תעסוקה לנכה צה"ל, המעיביד אינו יכול לפטר אותך כרצונו, בהליך רגיל. בכל מקרה אחר אין מניעה חוקית לפיטורין אך יתכן כי ארגון נכי צה"ל או עובדת השיקום בלשכה המחוזית יוכלו לסייע לך במגעים עם המעביד ולמנוע הפיטורין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל