אנונימי

המשך שירות בצהל ואחוזי נכות

הנני חייל קרבי בחיל השיריון ביחידת חיר של השיריון... בצו הראשון בגיל 16 הודעתי על כאבי גב קלים ולכן הורד לי הפרוםיל מ 97 ל 82... לא משמעותי מךני שעדיין ניתן לשרת ביחידות השדה... מאז חודש לאחר הגיוס התחילו כאבים חמורים בגב ולאחר תלונות רבות הנושא לא טופל , קיבלתי פיזטורפיה רק לאחר ארבעה חודשים לאחר שהתלוננץי מספר פעמים על הכאבים... הטיפול החל רק לאחר 4 חודשים... לאחר שלא הייתה הטבה בפיזטורפיה הופנתי לחוו תדעת אורטופד שהמליץ על סיטי... את הסיטי זאת אומרת קיבלית רק לאחר 5 חודשים מאז הץלונה הראשונה על הכאבים.. לאחר שהגיעוהץשובות של הסיטי נודע לי שיש לי שתי פריצות דיסק בעמוד השדרה ועוד בלט דיסק רציתי לדעת האם מגיע לי שחרור מצהל על סמך פרופיל רפואי והאם מגיע לי אחוזי נכות והטבות כלשהם?

עו"ד תמר סיון

א שלום הפרופיל הרפואי שלך יקבע בהתאם למצב הגופני והתפקודי. העובדה שי שפריצות דיסק לא מחייבת בהכרח שחרור מצה"ל. לגבי נכות והטבות - תצטרך להראות שמצבך נגרם או הוחמר בשל תנאי השירות בצה"ל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל