יונית

שלום, דיון לשמיעת הוכחות

יש לי דיון לשמיעת הוכחות, בדיון זה יופיעו עדים מטעמי,ומהצד השני, שאלתי היא האם אני צריכה לשלוח לבית המשפט מבעוד מועד את כל המיסמכים וההוכחות שיש לי עד כה, לפני הדיון, או שבדיון אני מראה את ההוכחות התומכות לטיעוניי? מהו ההליך הנכון לשמיעת הוכחות? בדיונים קודמים הצגתי את רוב המסמכים שתומכים את טיעוניי. אשמח לתשובתך המהירה תודה יונית

עו"ד תמר סיון

יונית שלום תבדקי את ההחלטה הראשונה בתיק שבה בד"כ נקבעים סדרי הדיון. רוב השופטים נותנים החלטה בנוסח קבוע ולפיה יש להגי שמראש את המסמכים. אם אין כזו החלטה בתיק הייתי מציעה לך לא להסתכן ולהגיש את הכל בצורה מסודרת מראש, עם עותק לצד השני, ולא לחכות ליום הדיון.

יונית - אני מודה לך מאוד על העזרה!!! יום נעים !!!!

תודה.

יונית

אני מודה לך מאוד על העזרה!!!תודה רבה ויום נעים!

עו"ד תמר סיון

יונית שלום בדקי את החלטות בית המשפט בדבר סדרי הדיון בתיק ובדבר קביעת התיק להוכחות. בהחלטות אלו מפורט כיצד עליך לפעול. בד"כ בית המשפט מורה על הגשה מראש של כל החומר עם העתק לצד השני, ובהחלטה נקבעים המועדים שעד אליהם יוגשו המסמכים. יתכן וחלק מהמסמכים שאת מעונינת להגיש כבר נמצאים בתיק הרפואי ואז הם יוגשו על ידי נציג משהב"ט כחלק מהתיק.

יונית

תודה על תגובתך המהירה, עד היום היו דיונים על קדם עירעור שבו אכן מופיעים חלק ניכר מהמסמכים שכבר הגשתי,מעבר למסמכים האלה יש בידי מסמכים נוספים התומכים לטענותי. בהחלטת השופטת האחרונה היא רשמה שורה אחת שבה היא כותבת ....במועד ההוכחות יביאו הצדדים את כל עדיהם. האם אני צריכה להבין מכך שאני צריכה להביא את המסמכים החדשים שהשגתי על מנת להראותם בדיון לשופטת, או שאני צריכה לשולחם מראש אם העתק לצד השני. הצד השני סיים את טענותיו והציג את שיש בידו. עלי מוטלת ההוכחה. תודה יונית

יונית

אני חייבת לציין שבכתב העירעור בקשתי מהשופטת את הזכות להוסיף מסמכים התומכים בתביעתי לאחר שהמשיב יגיש את ראיותיו. ולכן שאלתי האם אני צריכה להגיש את המסמכים החדשים לפני הדיון או בזמן הדיון? תודה לתשובתך המהירה יונית

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל