יאיר רוזן

פטור ממס הכנסה לאחר מעבר לאנגליה

שלום, שמי יאיר ובקרוב מאוד אני עובר לאנגליה לצמיתות. יש לציין כי אני אוחז באזרחות כפולה: ישראלית ובריטית. הבנתי כי אנגליה חתומה עם ישראל על אמנה לביטחון סוציאלי, כך אם אני משלם ביטוח לאומי בחול יש לי פטור מביטוח לאומי אך לא מביטוח בריאות. אציין כי בארץ פתחתי תיק עוסק מורשה אך הקפאתי אותו במהרה בגלל מחלה. באנגליה אועסק כפרילנס כלומר כל הוצאות הרשויות של אנגליה הם עלי. האם אוכל לקבל פטור ממס הכנסה על כסף שאעביר לארץ לכיסוי חובות? כי הרי אשלם באנגליה מס הכנסה.

עו"ד עמית עכו

שלום יאיר, בהצלחה במעבר. פורום זה אינו דן בסוגיות מיסוי בינל"א. באמירה כללית אני אייעץ לך לטפל בעניין מול רו"ח בריטי, אשר יוודא כ תשלם את המס הנדרש בבריטניה. עבירות מס בבריטניה מטופלות בנוקשות ובמהרה. עדיף שלא תתנה בעצמך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רילוקיישן