חיים

מס שבח ליוצאי שואה עם נכות מוכרת מהאוצר(80)

האם צריכים לשלם מס שבח על מכירת דירה .ואם כן כמה ? והאם מס הרכישה ששילמו לפני כ4-5 שנים על דירה שרכשו מקבלן יכולים לקבל עליה החזר מס(בעקבות זכאות לפטור האם זכאים ?) בגין מכירת הנכס הישן שלהם עתה . להלן אציין כי האישה מוכרת מהאוצר על החמרה בריאותית (80%) והגבר בתהליך כרגע הוא על 35% מוכר . מה זכותם ברכישה של נכס נוסף אם יחליטו לנצל הפטור ?... חשוב ודחוף.

חיה שמעוני עו"ד רו"ח

אחוז נכות של 80% אינו מזכה בפטור ממס. מוצע להיוועץ בעו"ד כדי לבחון את פרטי המקרה שלכם באופן אישי ולוודא האם תתיכן אפשרות לזכאות לפטור מס הכנסה. נשמח אם תתאמו עם משרדנו פגישת יעוץ לבחינת הסוגייה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פטור ממס הכנסה