צפריר לוי

זכרון דברים בדבר הסכמות חדשות במקום עבודה

שלום רב לפני כשבוע הודעתי על עזיבה במקום העבודה, לאחר מספר ימים הוצעה לי ממנו הצעה לשיפור ניכר בתנאים. האם עריכת זכרון דברים היא הדרך הטובה ביותר לעגון את ההסכמות החדשות? עד לעזיבתי לא הייתי חתום על חוזה העסקה אלא ההסכמות גם הן היו בע"פ.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורית רוזן אור

במישור דיני עבודה מוטלת על המעביד החובה לכתוב ולפרט את תנאי העבודה של העובד או להחתים אותו על הסכם עבודה. כל שינוי או תוספת מתנאי העבודה שהיו קודם לכן בין הצדדים יש לכתוב באופן מוסכם ביניהם ולצרף כנספח להודעה לעובד או להסכם העבודה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משאבי אנוש ושכר