מיטל

נפלתי בסופרמרקט

בעת קניה בסופר הלכתי ומעדתי במרצפת חסרה , מסתבר שהם בשיפוצים ואיש לא התריע , לאחר נפילתי מיהרו לשים פחים גדולים על הריצוף החסר, נקעתי רגל והאורטופד נתן לי שבוע מנוחה בבית, מהסופר הביעו נכונות להפנותי למחלקה מטעמם ולטפל בתביעתי, האם להיעזר בהם או שעדיף לתבוע אותם דרך עוד מטעמי על רשלנות ופגיעת גוף?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אריאל פרויליך

ניתן לנסות להגיע עימם לפשרה כספית על ההפסדים שנגרמו לכם. אם לא תהיה תגובה או לא תקבלו הצעה סבירה תוכלו תמיד להעזר בעורך דין. ברור שצריך להקפיד ולדייק בדרישה הכספית.

גבריאל

שם תוכן הודעה: אני חושב שמגיע. ממליץ גם לבדוק כמה הקייס שלך שווה באתר הזה. ממש עזר לי. www.askoddz.com