לאה

נזק מרטיבות אצל השכן שמתחתי

שלום לך, נגרם נזק מרטיבות לשכן שמתחתי , הזמנתי בעל מקצוע כדי לתקן את הנזק אבל , עכשיו השכן תובע אותי לשלם לו על גופי תאורה חדשים שקנה לטענותיו בעקבות חלודה שנוצרה מהרטיבות על גופי התאורה המאוד ישנים שלו.. הוא מאיים לתבוע אותי בבית משפט על תשלום גופי התאורה החדשים - איך אני צריכה להתייחס לזה , האם אכן יש לו זכות לתבוע אותי השכן שלי שם את גופי התאורה הישנים לפח - האם יש עילה לבית משפט ? מאוד אשמח אם תוכלו לענות לי ! תודה רבה רבה על השירות

לאה

אז ,באיזה פורום לשאול שאלה בנושא נזק מרטיבות ? תודה רבה

עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

פורום שעוסק בליקויי בנייה

עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

הפורום עוסק בתביעות נזיקין במקרים של תאונת דרכים, תאונת עבודה, פגיעה במקום ציבורי, נזקי גוף, פיצויים, אחוזי נכות.