אלון

זימון מוזר לרופא שמסכם אחוזים

שלום רב למנהל הפורום , קיבלתי לפני קרוב לחודשיים נכות צמיתה מעבודה המזכה בקצבה חודשית תקנה 15 עדיין לא התכנסה בענייני היא תתכנס בעוד כשלושה שבועות. ביום הועדה לעניין תקנה 15 מתכנס גם האורטופד (התחום בו נפגעתי) ורשום שזה סיכום וגם אני מזומן אליו מדוע זה כך? הוא לא אמור לסכם אחוזים סופיים שלא בנוכחותי? תודה מראש אלון

עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

אלון שלום רב., עליך לבקש הבהרות בדחיפות מהביטוח הלאומי שכן בדרך כלל תקנה 15 מסכמת ללא חובת נוכחות.,