אילנית

תביעה בגין נפילה מהאופניים וחבלת ראש

ילד בן 14 שנפל מהאופניים במסלול שמיועד לאופניים וכתוצאה מכך יהיה מאושפז כי נגרם לו שבר בגולגולת. האם אני יכולה לתבוע את העירייה? עלי לציין כי במקום הנפילה הייתה מכולה של שיפוצים - האם גם את בעל המכולה / בעל השיפוץ אפשר לתבוע?

עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

אילנית שלום רב., יש לבחון מהו המפגע שגרם לנזק., אם המכולה חסמה הנתיב או הביאה לנפילתו אזי ניתן לבחון תביעה הן כנגד הקבלן ו/או מזמין העבודה והן כנגד העיריה שאחראית לסלק מפגעים מהשטחים הציבוריים.,