eden

תביעה נזיקית בדין פציעה בזמן שירות צבאי

היי שלום, שמי עדן. משוחרר כ-3 שנים. התפקיד שלי בצבא היה ספק מזון(פיזי מאוד), כבר בתקופת הצבא היה לי חשד לפריצת דיסק אל מרכו אותי ואז היה לי רק בלטים קלים אך כבר אז התלוננתי רבות ושמרתי את כל המסמכים. היום, 3 שנים אחרי סובל מהקרנות לרגליים וכאבים כל היום. אני אחרי לא מעט טיפולים ורציתי לשאול לגבי תביעה - איך התהליך מתבצע? מה עלי לעשות? שמרתי את כל המסמכים הרפואיים מהצבא אך הם לא העידו על פריצת דיסק ודי נפנפו אותי. אשמח לעזרה, המון תודה!

עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., יש להגיש תביעה מידית לקצין התגמולים אבל יש הכרח לציין מהו הקשר הסיבתי בין הנזק לבין השירות.,