שמרית

תביעת נזיקין נגד מלון על חתך וצלקת

שלום רב, במהלך החג שהינו במלון. בתי בת ה-6 רצה בלובי לעבר סבתה. נתקעה עם רגלה בשטיח, מעדה ותוך כדי המעידה נתקלה ברגל השולחן שנפל ונפצעה מעל הגבה. נאלצנו להתפנות לבית החולים. מאחר ואנו דתיים בעלי נסע עם ביתי ללא מסמכי זיהוי, פלאפון ואמצעי תשלום. החתך נסגר בתפרים ונותרה לה היום צלקת מכוערת. ברצוני לדעת האם יש עילה לתביעה. בתודה מראש

דותן לינדנברג עו"ד

שמרית שלום רב., יש לבחון האם הייתה התרשלות של המלון על מנת לבחון תביעה.,