דורית כהן

תביעה בגין תאונת עבודה

שלום, לפני כשנתיים הוכרתי בביטוח לאומי ב10% נכות מתאונת עבודה, ורציתי לשאול אם גם המשרד בו אני עובדת (משרד ממשלתי) צריך לתת לי פיצוי בגין התאונה שארעה לי בשעות העבודה בזמן יציאה לסיור לימודי?

דותן לינדנברג עו"ד

דורית שלום רב., תביעת ביטוח חבות מעבידים או צד ג' הנה במקרה של התרשלות., כמו כן נא בדקי האם קיים ביטוח חיים פנסיוני או תאונות אישיות שיש לו כיסוי לנכות ובמקרה זה חשוב להגיש תביעה משפטית לפני שיחלפו שלוש שנים ממועד התאונה.,

דורית כהן

השאלה האם התאונה שהיתה לנו זה התרשלות? אנחנו נפלנו מרכב גולף במהלך נסיעה בסיור לימודי וקיבלנו מכה חזקה בגב ובגללה גם נכות צמיתה מביטוח לאומי. כמו"כ איפה אפשר לבדוק ביטוח חיים פנסיוני? ואיפה אפשר לבדוק תאונות אישיות? תודה רבה!