הרי שמילוביץ

הפרת הסכם שכ"ט מצד עו"ד

שלום, לפני מספר שנים חתמתי הסכם שכר טרחה עם עו"ד המבוסס על סכום כסף ובנוסף על אחוזים מסכום הזכייה, (אם נזכה). ההסכם ציין מפורשות שהוא ייצג אותי בכל ההליכים לרבות הכנת התיק וייצוג בבית המשפט. לאחר זמן קצר הוא החליט שלא לייצגני וכל עבודתו הסתכמה בכתיבת מכתב אחד ויחיד בן 2 עמודים לצד שכנגד ותו לא. אציין שלא היה בינינו ריב או מחלוקת כלשהי אלא זו הייתה החלטה שרירותית שלו. האם כעת, לאחר כ-4 שנים ולאחר שבמשך כל התקופה לא היה בינינו כל קשר, אני יכול לדרוש את הסכום ששילמתי לעו"ד (בניכוי עלות שכ"ט בגין המכתב)? תודה.

עו"ד אור גל-און

שלום רב, ייתכן שכן וייתכן שלא. הדבר תלוי בנסיבות רבות שלא פורטו על ידך. הנך מוזמן לפנות לייעוץ סדור בנושא זה.

עו"ד אור גל-און

קשה לומר על סמך הנתונים הבודדים שהונחו. יש כאן שיקולים ומשתנים רבים ואחרים שיש לבחון. מציע לך לקבל ייעוץ הלא וסדור בסוגיה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח