חן

שכר טרחה בגין מיזוג חברות

שלום, אני מנהל עסק קטן בשנים האחרונות ולאחרונה נוצר קשר ביני לבין חברה גדולה יותר באותו תחום בנוגע למיזוג (מדובר בשירותים מסויימים לתחום ההייטק). התנאים עליהם מדובר הם חלוקת רווחים מהפעילות שאני מביא תוך שמירה על שם העסק כך שלא מדובר ברכישה קלאסית של חברה קטנה ע"י חברה גדולה (אני לא אקבל סכום פיקס מסויים בתמורה למיזוג). פניתי לעו"ד שיסייע לי בהתנהלות מולם על מנת לקבל את התנאים הטובים ביותר מהעסקה והוא מבקש שכר טרחה של 5000$ כאשר מתוכם אשלם במיידי 2500$ ולאחר חתימה סופית על ההסכם אשלם את היתר (במידה ולא ייחתם הסכם לא אשלם את היתרה). האם זהו שכר טרחה מקובל? האם מקובל לדרוש אותו בדולרים? אודה לעצתכם.

עו"ד אור גל-און

שלום רב, השכר בהחלט סביר, אולם ישנם עוד משתנים רבים. הנך מוזמן לפנות ישירות לייעוץ סדור.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח