חמודי

תביעה בגין הפקעות אדמה בשם מנוח שעד כה במשפחתו לא היה צו ירושה

עזבון מנוח שנפטר בשנות התשעים עד כה קיים בידם של שלושה בנים והבנות מתוקף היותן ולפי המסורת במגזר נשואות למשפחה אחרת פחות חשופות לזכויותיהן בעיזבון בשנים ניתן לאחרונה צו ירושה שהיה בהמשך לבקשה של אחד הבנים וזאת עקב תביעה בגין הפקעות אדמה אשר ההיקף שלה אינו ברור ומוסתר מעיניהן של שתי הבנות אבקש לדעת האם כרגע במעמד מתן צו הירושה יש חובה של בא כוחם של הבנים לחשוף את כלל התיק של התביעה והסכמים שבו , ולעניין שירותי עורך דין , מה שכר הטרחה שאמור לקבל עורך דין שלוקחות הבנות לשם מיצוי הזכויוית אשמח לתגובה בהקדם האפשרי

עו"ד אור גל-און

שלום רב, האמור מצריך ייעוץ מלא וסדור. הסוגייה הינה מתחם המומחיות של משרדנו והנכם מוזמנים ליצור עמי קשר (03-6033232).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח