קרן הרינג

ייצוג בפועל בבית משפט

שלום רב, שכרתי את שירותיו של עורך דין בתחום לשון הרע. במעמד הפגישה השנייה שלי אתו חתמתי על ייפוי כוח שהפך אותו לבא כוחי. פניתי לאותו עו"ד בעקבות המלצה ובעקבות מידע שמצאתי עליו באינטרנט שכולל תיקים שבהם טיפל. כבר מתחילת התהליך הוא ביקש שאכתב עורך דין אחר מהמשרד ואותו עורך דין, שמעולם לא פגשתי, הפך להיות זה שמתעסק בתיק שלי. המצב הזה לא לרוחי, האם זה מקובל? האם אוכל לבקש שהעורך דין הראשון יהיה זה שייצג אותי בבית משפט? מה זכויותיי? אציין ששילמתי לו כבר מחצית מהסכום.

עו"ד אור גל-און

זה בהחלט מקובל שעורך דין נעזר בעורכי דין ממשרדו. מנגד, אתה בהחלט יכול לבקש ולהניח את רצונותיך. מומלץ שתגיעו להבנות ותצעדו יחדיו לטובת התיק שלך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח