שלי

עו"ד

לאחרונה העו"ד שמייצג אותנו הפסיק לתקשר איתנו ואז כאשר התעקשתי להגיע לפגישת בירור התנצל ואמר שהוא עמוס בעבודה בתיקים גדולים. האם זו עילה להפסקת ההתקשרות? האם מותר לו להפלות בשירות?

אור גל-און, עו"ד

שלי שלום, ללקוח מותר להחליף ייצוד של עו"ד, בפרט כשיש טענות לגבי טיב הייצוג. יחד עם זאת, אין הדבר פוטר בהכרח מתשלום שכ"ט לעו"ד המוחלף, ועניין זה נבחן בכל מקרה ע"פ נסיבותיו, לרבות לאור הסכם שכה"ט הקיים בין הצדדים, העבודה שנעשתה בפועל, סיבת העזיבה הספציפית וכדו'.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח