דבורה

שכר טרחה בפר' תמ"א 38

שלום, העו"ד סיכם איתנו מחיר לשרותו לחוזה לתמ"א 38. כאשר סוף סוף הגענו לחתימה דורש העו"ד סכום נכבד נוסף בטענה שהיזם היה צריך לשלם לו והיזם מסרב. היזם מצידו אמר שברגע שיקבל את הסכום מהעירייה יעביר אליו והיה ולא יקבל מהעירייה לא יעביר. האם יש זכות לעו"ד שלנו לעכב /לבטל את חתימת החוזה. יש לציין שהעו"ד כבר קיבל סכומים כמקדמה מהדיירים. הדיירים מרגישים כמו שבויים בידי העו"ד. אבקש לא לפרסם את המייל שלי ולא הטלפון. אודה לתשובתך,דבורה

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, קשה להשיב במסגרת מצומצמת זו. באופן כללי, עו"ד אינו יכול לדרוש מלקוחותיו תשלום שלא סוכם ושאינו זכאי לו, ובוודאי שאינו רשאי לפגוע באינטרס של הלקוח עקב סירובו לשלם סכום שכזה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח