אמיר

חברה לאופציות בינאריות לא נותנת לי את כספי

יש חברות לאופציות בינאריות שמפרסמות הרבה מאד באינטרנט, ופונות לציבור לבוא ולהרוויח, בפועל כמעט כולם מפסידים והחברות חוגגות. אבל אני מרוויח, אמנם לא בקלות, אני משקיע בשביל זה הרבה מאד זמן. באחת החברות, שגם היא מפרסמת הרבה, הרווחתי במסחר כ 18000 ש"ח, אולם הם לא נותנים לי את הכסף, כתבו לי מייל שהכסף יועבר תוך 10 ימי עסקים . (זה כשלעצמו לא תקין, חיכיתי 5 ימי עסקים כפי שכתוב בתקנון שלהם עד שבקשת המשיכה אושרה, ואז הם היו צריכים להעביר לי את הכסף מיידית ולא להוסיף 10 ימי עסקים נוספים) אולם עברו יותר משבועיים והכסף לא הועבר, לאחר שטירטרו אותי בטלפון כשבוע (הפקידה שמטפלת בזה לא נמצאת, נחזור אליך מאוחר יותר וכדומה) קיבלתי תשובה שאכן קרתה טעות והכסף לא הועבר, והבטיחו לטפל בזה תוך שבוע (למה שבוע? למה לא מיד? ככה!) עבר שבוע + והכסף איננו. ושוב סידרת טלפונים, עד שזכיתי למענה, והפעם התשובה: "יש לנו בעיה ביוקרטית מול הבנק שלנו ויקח זמן עד שזה יטופל, תנסה בעוד שבועים או חודש". הכסף הוא שלי הרווחתי אותו ביושר, והם גם לא מתכחשים לזה אלא שכבר כחודשיים שאני רודף אחריהם והם צוחקים עלי ולא מעבירים את הכסף, ואינני רואה לזה סוף. בתודה מראש, אמיר

כנרת רצון פיקובסקי, עו"ד

אמיר שלום רב, אי העברת הכסף היא חמורה. ממליצה לך: 1. לכתוב להם מכתב רשמי ולבקש את תגובתם עד לתאריך מסוים, וכן להעביר את הכסף עד לתאריך מסוים לחשבונך. 2. לבקש לדבר עם אדם מסוים שהוא יהיה אחראי לטיפול בך. לא מומלץ לדבר כל פעם עם גורם אחר. 3. לתעד לעצמך בכתב את השיחות, מי דיבר איתך, באיזה תאריך ומה הובטח. במקרה הצורך, פנה ליעוץ משפטי מתאים. יש מה לעשות במקרים כאלו. בהצלחה, כנרת.