סמיון

ביטול מחזור משכנתה בגלל חברת ביטוח

שלום לו"ד פיקובסקי, במהלך חודש נובמבר חתמתי על כל מסמכים למיחזור משכנתה בבנק, בנק ביקש ממני לעדכן ביטוח עבור משכנתה ואז מיחזור אכנס לתוקף. אחרי התכתבויות של חודש בין בנק וחברת ביטוח מיחזור לא יצא לפעול כי ריביות/תנאים השתנו הפסד הוא בערך 290000 ש"ח שאלה: האם יש סיבה לתבוע את בנק ו/או חברת ביטוח? בברכה, סמיון

כנרת רצון פיקובסקי, עו"ד

סמיון שלום רב, האם הבנק הסביר לך מדוע נוצר ההפסד? בחודש אחד הפסדת 290,000 ש"ח? ממליצה לך לקבל הסבר מדויק ובכתב של הבנק לסיבת ההפסד. בהצלחה!