תומר

האם אופציות בינאריות הן ניירות ערך?

שלום רב 1. האם אופציות בינאריות הינן ני"ע? והאם ניתן לקזז הפסדים מני"ע "רגילים" מרווחים מאופציות בינאריות? 2. האם מותר לחברת אופציות בינאריות לחסום לקוח מרוויח ? אני סוחר מספר שנים ו-90% מאפשרויות ההשקעה חסומות בפניי. כל פניותיי נענו ב"אין שום בעיה בפלטפורמת המסחר.תמשיך לנסות". התחלתי לתעד בוידאו את החסימות ויש לי תיעוד של מאות נסיונות לפתוח עסקאות ללא הצלחה. תודה מראש.

כנרת רצון-פיקובסקי, עו"ד

1. לגבי אופציות בינאריות - הן אינן נסחרות, ולכן אינן נחשבות לנייר ערך על פי סעיף 88 לפקודת מס הכנסה, ולכן לא ניתן לקזז הפסדים בגין הפסד. 2. למיטב ידיעתי, אין אפשרות לחסום השקעה, אלא אם כן זה נקבע מראש בהסכם עם זירת המסחר. ממליצה לקבל ייעוץ משפטי ספציפי. חסימת פעולה היא מאד בעייתית.