זאב חבצלת

תביעת קרן קלע על הסכם לקניית אג"ח שהופר

השקעתי לפני כשנה בקרן קלע של אמיר ברמלי ובהסכם נכתב שהקרן מלווה כספים לעסקים קטנים ובנוניים לתקופות קצרות עכשיו ידוע לי שהכספים של המשקעים העוברו גם לעסקיו הפרטיים של אמיר ברמלי בניגוד להסכם וזאת עפ"י בקשות שהוגשו לבית המשפט עי הרשות לנירות ערך שאלתי האם אני יכול לתבוע את קרן קלע והמנכ"ל שלה על סמך זאת ולדרוש את כספי חזרה במיידית

כנרת רצון פיקובסקי, עו"ד

אם מדובר בהפרה של הסכם הקרן, אתה בהחלט יכול לתבוע. מאחר ומנהלי הקרן הם אנשים מאד מתוחכמים, אני חושבת שיהיה קשה מאד להוכיח שהכסף של המשקיעים הלכו לעסקיהם הפרטיים. בהצלחה!