דני

כתב תשובה לכתב תגובה לערעור מנהלי...אפשרי?

הגשתי ערעור מנהלי לבימ"ש מחוזי על החלטת ועדת ערר לענייני ארנונה כללית. המשיב (העירייה) הגישו כתב תגובה. האם אני יכול להגיש כתב תשובה?

עופר יהלום, עו"ד

אין זכות קנויה לכתב תגובה, יש לקבל את הרשות ועדת הערר. בברכה עו"ד עופר יהלום שד' בן גוריון 63, ת.ד. 5700 קרית ביאליק 27156 טל' 04-8712207, 052-3246205 yahalom@lawyer.com _______________________ תביעות ייצוגיות, רשויות, מקרקעין, פשיטות רגל חבר ועדת המחוז לתכנון ובנייה ומשפט מנהלי בלשכת עורכי הדין, והועדה הארציות למשפט חוקתי ובתי משפט

שי

יש איזה סעיף בחוק שמחזק את התשובה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי