משה

התמשכות תהליכי משמעת בלשכת עורכי הדין

באפריל (2015)הגשתי תלונה על התנהלות עורך דין הלשכה בקשה מעורך הדין תגובה ופנו אלי בבקשה לתגובה לתגובת עורך הדין העברתי תגובה נוספת ביוני 2015 לפני כחודש(במענה לשאלתי לגבי החלטתם) נמסר שעדין אין החלטה אם להגיש קובלנה האם אין הגבלת זמן? באינטרנט כתוב שהחלטת הקובל להגיש תלונה או לא להגיש עד 90 יום. אכן 90 יום? מה עלי לעשות? תודה

עופר יהלום, עו"ד

אני מציע לפנות לועדת האתיקה הארצית, ואם לא יעזור אז למבקר/ראש הלשכה בברכה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי