רא

עתירה לבג"צ או לשכת עו"ד?

שלום, קראתי את תשובתך בפורום ל-as ששאל אם יש עו"ד בקיא בנושא בג"צ שיוכל להכין את החומר לבג"ץ ואולי לייצגו? וזו גם שאלתי. אני חסרת אמצעים ולא רוצה לפנות לסיוע משפטי, האם יש עו"ד שיוכל לעזור לי בהגשת תביעה על עו"ד לבג"צ? העו"ד שלי הגיש בקשה לביה"ד, מבלי לשלוח לעורך דיני העתק לתגובתנו, ביה"ד נתן 15 יום לזמן תגובתינו ועו"ד המייצג אמר לי שעל העו"ד נגדי שצריך להגיב, אחרי 15 יום. התברר לי שהעו"ד נגדי הגיש את הבקשה מבלי לשלוח העתק לעו"ד כדי שלא נגיב וניתנה החלטה בתום 15 יום לטובת העו"ד הנגדי. האם צריך לפנות לבג"צ או ללשכת עורכי הדין בישראל? תודה, רא

עופר יהלום

יש לפנות לב"ץ בבקשה לביטול פסק דין. ניתן גם לפנות בתלונה ללשכה, למרות שכמו כל תלונה - כולל במשטרה - זה לסיפוק יצר הנקמה ולא לתועלת אחרת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי