חסוי

מבקש לאסוף את הילד בכניסת הבניין ולא מהדירה

אני רוצה לאסוף את בני בן השנתיים וחצי מכניסת הבניין למטה ולא ליד דלת הדירה. כאשר הילד נמצא ליד הדירה הוא ליד הצעצועים שלו ולא רוצה לבוא ובמיוחד משאירים לו כל מיני פיתויים ומשחקים שאינו יכול לקחת אלי. זה חוזר על עצמו יותר מידי פעמים. אני רוצה לבקש מבית המשפט שיקבע שצריך לאסוף את הילד בכניסת הבניין ולא מהדירה. מה הסיכויים שיאשרו את זה?

עו"ד הילה בורנשטיין

בהחלט. אם כי מומלץ טרם פנייתך לבית המשפט לפנות לגרושתך (בכתב) ולבקש שתוריד את הילד למטה כשאתה מגיע לאסוף אותו. אם היא תסרב ואם קיימת התנגדות להסדרי הראייה וגרושתך מקשה על קיומם, באפשרותך לפנות לבית המשפט בעניין. בהצלחה