ויקי

מה לעשות אם הגרוש מסרב לקחת את הילדים בחופש הגדול?

הגרוש שלי לא לוקח את הילדים בחופש הגדול מעבר להסדרי הראייה הרגילים שלו. דברתי איתו כבר כמה פעמים ובקשתי שיתחשב, כי אני לא יכולה לקחת כל כך הרבה חופשים מהעבודה אבל הוא לא היה מוכן להקשיב. עכשיו החופש הגדול מתקרב שוב ואני לא יודעת מה לעשות. צריכה עצה.

עו"ד הילה בורנשטיין

ויקי שלום, צריך לבדוק מה נכתב בהסכם הגירושין או בפסק הדין והאם יש התייחסות לעניין זה. בכל מקרה כדאי לפנות לבית המשפט בעניין זה בבקשה מתאימה, שכן לסירובו יכולות להיות השלכות לעניין גובה המזונות. בהצלחה