גלעד

מה הסיכוי לקבל משמורת משותפת?

אנו בתהליך גירושין מזה כמה חודשים. אני אבא למופת, מאוד אוהב להיות עם הילדה, כמה שיותר, לא בורח מפעילויות בגן ורוצה להיות כמה שיותר מעורב. האם מתנגדת נחרצות למשמורת משותפת, רציתי לדעת האם יש לי סיכוי לקבל משמורת שכזו? מה צריך כדי להגביר הסיכויים לכך? רב תודות

הילה בורנשטיין- עו"ד

גלעד שלום, ראשית לא ציינת מה גילה של הבת, שכן גם לכך יש משמעות והשפעה על סיכויי המשמורת המשותפת. על מנת להגביר את סיכוייך לקבלת משמורת משותפת עליך להוכיח מעורבות הורית גבוהה בחיי הילדה, שיתוף פעולה ותקשורת תקינה עם האם, וכן יכולת מעשית לקיום המשמורת המשותפת (מקום מגורים קרוב, שעות עבודה שמאפשרות זאת ועוד). בהצלחה