הילה

האב מפר את הסכם המשמורת

בהסכם הגירושין שקיבל תוקף של פסד בבית הדין הרבני נקבע כי משמורת הילדים תהיה אצל האם ובחגים תהא חלוקה עתה האב מסרב להחזיר את הילדים בטענה שאינם רוצים לחזור מהו ההליך שיש לנקוט יצויין כי האב אף אינו משלם מזונות בניגוד לפס"ד

עו"ד הילה בורנשטיין

הילה שלום בעניין אי תשלום מזונות הקטינים - באפשרותך לפנות להוצאה לפועל כמובן. לגבי אי השבת הילדים במועד- צריך לבחון האם מדובר במקרה חד פעמי או בשיטה, שכן אם מדובר בשיטה ניתן לפנות לבית הדין בשל הפרת הסדרי הראייה. ניתן אומנם לפנות גם למשטרה בצירוף פסק הדין - אך כדאי לזכור שהילדים "באמצע".