אוהד

האישה מסרבת למכור בית משותף שנרכש שוהה בבית הוריה, אני מעוניין במכירה מביא קונים למכירה -האם ביה"ש יכול לחייבה לחתום על מכירה?

הפחתת דמי מזונות ילדים וחלוקת רכוש בהליך גירושין

עו"ד הילה בורנשטיין

אוהד שלום דרוש מידע נוסף על מנת לתת לך תשובה מלאה. בכל מקרה קיים הליך של פירוק שיתוף בבית המשפט אך תוכל לפעול רק לאחר הגשת בקשה ליישוב סכסוך. מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי.

אוהד

לאחר הסכם פשרה ביח"ס ,סגרנו את מרבית הדברים לרבות משמורת ילדים ,וכאשר הכל הועלה על נייר -העניין התפוצץ מהצד שני , שאלתי הינה האם אוכל לחייב את היח"ס להשתמש במידע שהושג , בפני השופטת ? (כמו הדרכת הורים שנסגר וכמו דיון בזמן שהות הילדים )? *האם הצעת מחיר שהתקבלה לגבי הבית תוכל להשתמש כקלף מיקוח באם ימונה שמאי מטעם בית המשפט?שלא יקבע מחיר יותר נמוך מההצעה. *האם בהינתן משמורנית זמנית לאימא האם הסיכויים שלי קלושים לקבל משמרות משותפת? *כיצד עליי להתנהג מול כבוד השופטת ,כל עניין המשפט מאוד מלחיץ ומטריד .

אוהד

כמו כן ,הנני פניתי להפחתת המזונות עבור 2 ילדים בת 6 בן 9.