דרור

כתב אישום על מעשה מגונה והטרדה מינית

בעבודה שלי יש עובדת שהגישה נגדי תלונה במשטרה שאני ביצעתי בה כל מיני דברים. הטענות שלה שיקריות, אבל שמעתי שזה עבירות חמורות מאוד אני רוצה לדעת מה צפוי לי מבחינת בית משפט והעונש

עו"ד אלון שליכטר

דרור שלום, מדבריך אני מבין שאתה טוען לחפותך, ועל כן יש לברר לעומק את גרסתך, במיוחד זו שמסרת במשטרה. מכל מקום, רב הנסתר על הגלוי ומומלץ לתאם פגישת ייעוץ עם עו"ד פלילי לשם בחינת האסטרטגיה של התיק הכולל בחינה מדוקדקת של חומר הראיות, אשר אתה זכאי לקבלו בשלב זה. כמו כן, יש לתת את הדעת למישור המשפטי של התיק, האם ניתנו לך מלוא הזכויות המשפטיות בזמן החקירה במשטרה, האם קוימה זכות השימוע ועוד. בנוסף, העבירות אותם ציינת שמופיעות בכתב האישום, אכן בית המשפט רואה בחומרה רבה. יחד עם זאת, לא ניתן לשכלל מהו העונש הצפוי במיוחד לאור כך שאתה טוען לחפותך, ולכן אין מה להדיין על ענישה בשלב זה. על כן, אני ממליץ על תיאום פגישה עם עו"ד פלילי, טרם הגעתך לדיון הראשון בבית המשפט (הקראה), שכן זהו שלב מאוד קריטי, שכלל עלייך להשיב לאישומים כנגדך (מודה / כופר). בכבוד רב, עו"ד פלילי אלון שליכטר