יונתן

תהליך של הסתכלות בפרקליטות

הייתי במשפט והפרקליטות רצו הסתכלות אבל זה כבר לא אקטואלי בגלל שאני לא רציתי מאז החלפתי סניגור ועוד מעט יש עוד משפט על המה שכתוב בכתב אישום לפני הגז"ד אז השופט יתחיל את הסאגה מהתחלה אחרי שהם ישמע את הראיות ואו שזה ימשיך לשלב הסופי ?

עו"ד אלון שליכטר

היי יונתן, לצערי לא הבנתי כל כך את שאלתך, ומה השלב בו אתה נמצא, נסה להיות יותר ממוקד - למשל, האם בוצעה הקראה (הודת / כפרת בכתב האישום), האם אתה כבר מנהל הוכחות או שאתה לאחר הטיעונים לעונש ומחכה לגזר דין. בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373