טומי

מו"מ נגד השלטונות בקנדה

איך משכנעים את הממשלה בקנדה לקבל ויזה לאיש עם רקורד פלילי של מקרה לא ממש קשה וזה קרה לפני מעל שנה שבשביל להצליח בזה צריך להסביר למה מגיע לבחור להיכנס לשם למרות העבר שלו ? מה המייל שלך בשביל לשלוח APPLICATION שתראה על מה זה

עו"ד אלון שליכטר

היי מוטי, ככלל קבלת ויזה דורשת היעדרו של עבר פלילי, לשם כך יש לבחון האם במקרה הנתון שלך ניתן להגיש בקשת חנינה לנשיא וזאת לשם מחיקת הרישום הפלילי. כמו כן יש לבחון האם הכוונה שלך ל"רקורד פלילי", הינה לרישום פלילי או רישום משטרתי, שכן יש משמעות רבה לסוג הרישום המופיע לך בתדפיס הרישום הפלילי. ממליץ על ייעוץ פרטני על מנת לבחון את המצב המשפטי. בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373