מני

קונפליקט עם סמכות שיפוטית

אני לפני משפט ורוצה לדעת אם ישלחו אותי להסתכלות ובסוף השופט יגיד לא כשיר וצריך להגיע לבית חולים סגור אבל אני רוצה במקום להיות בטיפול בקליניקה פרטית למחלות נפש שלא נותנים סמים פסיכיאטריים אז איך משכנעים אותו לעשות את זה ? אם הוא קובע תקופה ספיציפית של אשפוז לבית חולים זה מה שיקרה ?

עו"ד אלון שליכטר

היי מני, בענייך דרוש ייעוץ פרטי, הן בשל מורכבות התשובה והבנה מעמיקה של הפרטים והן מבחינת סודיות רפואית. עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373