אשתו של

מעצר מיותר ללא סיבה ותביעה על כך

בעלי נעצר ליום אחד ושוחרר למחרת על סתם. לא הייתה סיבה ממשית ואמיתית לעצור אותו ולהחזיק אותו 24 שעות במעצר. מסתבר שאין לו רישום פלילי בכלל. אנחנו חושבים לתבוע על עגמת נפש ועל גרימת סבל לו ולמשפחה ולשם של המשפחה. האם יש לנו עילה והאם זה כדאי?

עו"ד אלון שליכטר

היי אשתו של, ככל ודברייך נכונים, נראה כי על פניו יש עילת תביעה אשר יכולה להתבצע באמצעות הגשת תביעה לבית המשפט, מומלץ להתייעץ עם עו"ד אשר יוכל לשמוע ממך את כל הפרטים של המקרה, ולהעריך את סיכויי התביעה. מלבד עילת תביעה, יש לבדוק גם מהו הנזק שנגרם וככל והנזק שנגרם גדול יותר והמשמעות הכספית לעניין זה גדל בהתאם, תוכלי לעשות חישובי עלות מול תועלת בהגשת תביעה נזיקית. עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373