עבודה חוקית בארה"ב - פורום דיני ארה"ב - מעמד אישי

שאלה חדשה
  • הדר

    נשלח ע"יהדר 12:53, 4 בנובמבר 2012

    היי דפנה, מה שלומך? שמי הדר בת 28 בעלת תואר ראשון במדעי החברה. הייתי בניו יורק לפני כשנתיים וחצי במשך חצי שנה ,עבדתי בחברה היושבת בברוקלין, כשנאמר לי לפני כן שהעבודה שם חוקית וישיגו לי ויזת עבודה חוקית. אך אלו היו רק הבטחות, אז עזבתי. רציתי לעבוד שם, אך לצערי לא הגעתי מוכנה ולא רציתי לעבוד לא חוקי. אני משתוקקת יותר מכל דבר אחר לחזור לשם. אבל יש לי חלום וזה לגור ולעבוד שם חוקי לפחות כשנתיים-שלוש (אפילו גם ללמוד תואר שני או כל לימודי תעודה. איך אוכל לבצע זאת באופן חוקי לחלוטין?מה האפשרויות שלי? תודה רבה, הדר.

    השב
  • מנהל הפורום:דפנה זיס - משרד עו"ד

    דפנה זיס, עו"ד, מנהלת הפורום,מנהל הפורום

    10:19, 5 בנובמבר 2012

    שלום הדר,
    השאלה שלך היא בתחום דיני ההגירה.
    אני מציעה לך להתייעץ עם עו"ד הבקיא בתחום.
    בברכה ובהצלחה,
    דפנה זיס, עו"ד, מנהלת הפורום

    תגובה

הפורום עוסק בסוגיות מעולם דיני המשפחה בעלות זיקה למדינות ארה"ב. מה קורה במקרה של גירושין כאשר אחד הצדדים נשאר בחו"ל והצד השני חוזר לישראל? גירושין, מזונות, חטיפות ילדים ותיקים המתנהלים בחו"ל או בעלי זיקה למדינות ארה"ב - מה הדין האמריקאי במקרים אלו וכיצד פועלים? כאן הכתובת לשאול ולהתייעץ לגבי הליכים אלו.