רחל

חלוקת הוצאות בר מצווה אחרי גירושין

שלום בעלי התגרש לפני 11 שנה בהסכם גירושין כתוב שעליו לשלם מחצית מהוצאות הבר מצווה ללא תת סעיפים האם האם יכולה לעשות אירוע ללא התייעצות במקום מרוחק מהאב שאין באפשרותו להזמין אורחים ועדיין לדרוש מחצית מההוצאות לפני המתנות?

עו"ד יעקב בלס

שלום קשה לי מאוד לענות על שאלתך מאחר ואני צריך לקרוא את הסעיף הרלוונטי בהסכם הגירושין אך אם הסעיף אומר שהאב צריך להשתתף במחצית הוצאות הבר מצווה, ללא כל תנאי אז אכן הוא צריך להשתתף בהוצאות הנ"ל.