אבי

כרגע בני הזוג פרודים ורוצים להתחיל בתהליך גירושין

אחותי רוצה להתגרש מבעלה. כרגע הוא כבר חצי שנה לא גר בדירתם. הדירה בבעלות משותפת חצי חצי ויש משכנתא. יש להם 5 ילדים מהם 3 מתחת לגיל -18. בעלה עצמאי ויש לו 2 משאיות. בינתיים הסכים להתגרש ואף משלם את המשכנתא. האם מתחילים בפתיחת תיק ברבנות ? או עדיף לאישה בבית משפט לעיניי משפחה ? האם צריך להגיע להסכמה בנוגע לדירה וכל השאר ולערוך הסכם קודם ? מה קורה עם הדירה ,הילדים, מזונות ?

עו"ד יעקב בלס

שלום רב נא צרי קשר עם משרדי ואשמח לעזור שכן תשובתי לשאלה הנ"ל תלויה במס' פרמטרים שאני צריך לדעת.

עו"ד יעקב בלס

שלום רב, על אחותך לפתוח תיק מתאים ותביעות מתאימות בבית המשפט לענייני משפחה.