אילה

אכיפת הסכם גירושין בהוצאה לפועל

על פי הסכם הגירושין שאושר על ידי בית משפט וקיבל תוקף פסק דין על הגרוש להעביר את זכויותיו בנכס המקרקעין המשותף על שמי. העברתי אליו שטרות להעברת זכות חכירה במקרקעין לחתימה וכן ביקשתי כי יסור אל הבנק בו רובצת משכנתא משותפת ויחתום על הסרת שמו. בכדי שהבנק ינפיק המסמכים המאשרים העברת הרישום אליי. הגרוש אינו מחזיר מזה למעלה ממחצית השנה את המסמכים חתומים ואינו סר אל הבנק. מה עליי לתבוע בהוצאה לפועל? אילו סנקציות אני יכולה לדרוש?

עו"ד יעקב בלס

שלום רב להערכתי המשפטית אין סמכות לראש ההוצאה לפועל לדון בנושא זה אלא עליך לפנות לתביעה מתאימה לאכיפת הסכם לבית המשפט לענייני משפחה. נא צרי קשר עם משרדי ואשמח לך