יוסי

חיים כבני זוג לאחר גירושין

שלום אנו התגרשנו בבית הדין הרבני בשנת 93 לפי בקשתו לאחר 3 שנים הוא החזיר אותי חזרה לדירתנו מילפני הגרושין מסיבות כלכליות שלו כעט מישנת 96 אנו מינהלים משק בית לכל דבר ועיניין ומוכרים מיזה 25 שנה בלישכת הרווחה מתנס ועוד אינ מבקשת להכרה כידועה בציבור למי פונים להגשת תביעה על היותי ידועה בציבורהאם נכון לפנות לעורך דין שגם נוטריון לאשר תצהיר שאני עומדת בהגדרה של ידועה בציבור או שמיגישים בקשה לאשור בבית המישפט אפשרי ללא עורך דין או עם עורך דין

עו"ד יעקב בלס

שלום רב אם ישנה הסכמה בינך לבין בעלך ניתן לערוך הסכם אשר יוגש לאישורו של בית המשפט ובמסגרת ההסכם ייכתב שאתם נחשבים כידועים בציבור. במידה ואין הסכמה עליך לפנות לעו"ד לצורך הגשת תביעה מתאימה. נא צרי עם משרדי ואשמח לעזור לך.