לאה

גרושים- חלוקת רכוש כאשר לבעל יש חשבונות נפרדים

שלום רב, חברתי רוצה להתגרש. בעלה אינו יודע זאת עדיין. הם מכרו את הבית שהיה ברשותם תוך מחשבה לקנות בית אחר. הכסף נמצא בחשבון נפרד של הבעל. האישה אינה יודעת באיזה חשבון ואיפה מוחזק הכסף. היא חוששת שאם תספר לבעל על רצונה להתגרש הוא ימשוך את הכסף ולא יעביר לה חצי מהרכוש. האם ניתן לחייב אותו לתת את מספר החשבון ולחייב אותו לא לגעת בכסף? כיצד עושים זאת? הבעל ניהל תמיד את כל כספי המשפחה בנפרד מאשתו והעביר לה כסף לצרכי הבית בלבד. כאשר היא רוצה להתגרש - כיצד היא יכולה לדעת מה באמת הרכוש המשפחתי וכיצד תוכל לקבל מחצית ממנו? תודה, לאה

יעקב בלס , עו"ד

שלום לך על חברתך להגיש תביעות מתאימות ובקשה לצו עיקול על מנת שהבעל לא יוכל למשוך את הכספים.