ליאת

זכויות בעלות על חברה בע"מ

שלום בעלי ואני עומדים להתגרש, אנחנו נשואים 17 שנה. הוא הבעלים של חברה בע"מ שעוברת פירוק כעת על ידי כונס נכסים. החברה נקלעה לחובות לבנק כלשהו של 100,000 שח והסכמתי להשתתף בתשלום החוב. בעלי הוא גם הבעלים של חברה נוספת, בע"מ, חברה שהוא הקים לפני 10 שנים. הוא טוען שאין לי שום זכות על החברה (הייטק, בעל פוטנציאל לאקזיט בהמשך) לא על הרווחים ולא על הבעלות. האם הוא צודק? יש לציין שאני לא עבדתי וגידלתי את ילדינו בשנים האלה שהוא הקים את החברה. תודה

עו"ד יעקב בלס

אכן את יכולה להגיש תביעה בגין מחצית מהחברה מכח חוק יחסי ממון.