יונתן

ניתוח ישור מחיצה כושל

שלום, עברתי ניתוח יישור מחיצה כושל לפני 5 שנים . הניתוח נכשל והמחציות עדין עקומות, ע"י חוות דעת של 2 רופאי אף אוזן גרון אחרים . כתוצאה מכך נגרם לי נזק של איבוד סחוס מאף . האם ניתן לעשות משהו ? . תודה רבה .

יאיר סקלסקי, עו"ד

יונתן שלום, בהחלט כן. מאחר וחלפו כבר 5 שנים, עליך להזדרז ולפנות לעו"ד העוסק ברשלנות רפואית על מנת לברר את הסיבה שבגינה הניתוח נכשל והאם מדובר ברשלנות שיכולה להוליד תביעה. מדבר ברור שיש נזק ואם אכן ארע במהלך הניתוח דבר מה העולה כדי התרשלות, אני סבור שניתן יהי להגיש תביעה. בברכה