נטלי

בדיקה לתביעה משפטית של רופא שיניים שהיה אמור לעקור שן בצד שמאל ופתח את צד ימין במקום

הגעתי לעקירת שן בינה בצד שמאל, אולם הרופא טעה ופתח את צד ימין בניסיון לחפש את השן. עקב זאת התעמק בחיפוש השן שוב ושוב עד לרגע שבו קלט שפתח בטעות את הצד הלא נכון. לאחר מכן שאל אותי אם ברצוני בכל זאת לעקור את שן הבינה שנמצאת בצד שמאל, הייתי לחוצה וקיבלתי החלטה להמשיך בטיפול ולעקור אותה. בעקבות כך יצאתי עם לסת תחתונה מורדמת וכאבים בשני הצדדים מבלי אפשרות לתפקד מספר ימים אחרי . כעת אחרי ההלם שהייתי בו עולים בי כעסים על רשלנותו הרפואית וברצוני לדעת האם כאן עילה לתביעה ?

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום רב, באם לא הייתה אינדיקציה רפואית, אף לא בדיעבד, לעקירת השן אזי בוודאי שניתן להגיש תביעה בגין רשלנות ולהיפרע פיצויים. אם יסתבר שלמרות הטעות, היתה אינדיקציה לעקירת השן אזי המלצתי היא שלא להגיש תביעה.